Ticker

6/recent/ticker-posts

İbrahim Saraçoğlu FSH hormonu yüksekliğine karşı kür

FSH hormonu yüksekliğine karşı kür

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu FSH hormonu yüksekliğine karşı testere dişli aslanpençesi kürünü öneriyor.

Hazırlanışı : 1 tutam (3-4 gram ) kurutulmuş testere dişli aslanpençesini kaynamakta olan bir su bardağı suyun içine atarak çok kısık ateşte 5 dakika daha kaynatın.Ardından soğumaya bırakın. Ilıyınca süzün.

Uygulanışı: Bir ay süre ile her gün 2 kez ( sabah kahvaltıdan 2 saat sonra ve akşam yemeğinden 2 saat sonra ) için.

Her defasında taze olarak hazırlanmalıdır. Bir ay uygulandıktan sonra 1 hafta ara verin. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde 1 ay daha kürü uygulayın. ve kürü sonlandırın.

Yorum Gönder

7 Yorumlar

  1. şuanda bu kürü uygulamaktayım umarım faydasını görürüm.çoçuğumun olmasını çok istiyorum.inşallah fsh hormon değerim düşer hamile kalırım.allah herkese nasip etsin

    YanıtlaSil
  2. kardeş faydasını gördünmü ????

    YanıtlaSil
  3. slm arkadaşlar bende hamile kalamıyorum. gittigim doktorlar beni allak bullak etti kimi hamile kalamazsın derken kimi olabilir dedi.fsh geçen ay 6.72 iken bu ay 100. 81 çıktı nasıl oldu bimiyorum amh hormonumda düşükmüş bana yardımcı olabilen olursa sevinirim.bende kürlere umut bagladım.

    YanıtlaSil
  4. slm benimde fsh hormonum cok yuksek ve amh dusuk bende bir aydir arslan pencesi kurunu uyguluyorum fsh hormonunu dusurmek icin, sonra bir hafta ara sonra tekrar bir ay daha devam... acaba incir kurunemi gecsem pek emin degilim bilen varsa lutfen cevap yazsin simdiden tesekkurler!
    insallah faydasini hepimiz goruruz!

    YanıtlaSil
  5. Slm ibrahim bey benim yasim 22 benim testeron hormonum yuksek ve saclarim cok dokuluyo dokulen saclar geri cikmiyo bana bi kür önere bilirmisiniz saclarimin cikmasi icin ve hormonumun dusmesi icin

    YanıtlaSil
  6. Bu yorumun başlığına tıklayarak saç dökülmesi için lavanta kürünü okuyabilirsiniz.

    Site içi arama kutusuna saç dökülmesi yazıp aratarak diğer önerileri de okuyabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  7. Hocam bende 22 yaşındayım bir yıllık evliyim evlendikten 3 ay sonra hamile kalmışım ama dış gebelikten kapalı ameliyat oldum tüpümü kurtardıklarını söylediler acaba tüpüm çalışırmı ve bu arada korunmasız 9 aydır hamile kalamadım bi sorun mu var diye doktora gittim T3 hormonum 4.46 fsh 29.01 olarak çıktı ve ankaraya yolladılar beni ankarada tahlilleri tekrarladılar ve T3 hormonum 3.46 çıktı doktot hormonların iyi dedi bende hamile olmak istiyorum ve aslanpençesini yapıyorum tekrar fsh hırmonuma bakacaklar işallah düşmüştür

    YanıtlaSil

Mucize iksirler bloğumuzda Uzmanların tariflerini sizlerle paylaşıyoruz. Uzmanların sitemizle hiçbir bağlantıları yoktur.