Ticker

6/recent/ticker-posts

İbrahim saraçoğlu saç dökülmesi için lavanta kürü



İbrahim saraçoğlu saç dökülmesi için lavanta kürü750 ml kaynamakta olan suyun içine bir tutam kadar (yaklaşık 5 gram) lavanta koyun. Yaklaşık 5 dakika yüksek sıcaklıkta (kaynama noktasına yakın) demleyin.



Demlenmesi tamamlandığında ılınması için bekleyin ve ılık iken süzün.
Eğer, saçlarınız temizse demlediğiniz lavanta suyu ile saçlarınızı yıkayın ve yarım saat etki etmesi için bekleyin.Yarım saat etki etmesini bekledikten sonra sadece ılık su ile durulayın.


Eğer, saçlarınız kirliyse ve çok yağlanmışsa, önce sabun (tabii yeşil sabunla) ya da şampuan ile yıkayın. Ardından demlenmiş lavanta suyu ile yıkayıp, yarım saat etki ettirin. Daha sonra saçınızı sadece ılıksu ile durulayınız.

Saç dökülmesi durana kadar haftada bir veya iki kere uygulanır. Saç dökülmesi durduktan sonra önleyici amaçlı olarak zaman zaman uygulanır.

Eğer, saçlarınızda kepek var ise veya saçlarınıza parlaklık ve canlılık kazandırmak istiyorsanız, bunun için çözüm ısırgandır.

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. benim saçlarım çok genç uzuyo bunun için ne yapabilirim yani saçlarım çabuk nasıl uzayabilir?

    YanıtlaSil
  2. saçlarım nerdeyse uzamıyor bana yardım edebilirmisiniz?

    YanıtlaSil
  3. Saclarım kıvırcık düz olması icin ne yapmalıyım Lütfen yardım edin hocam 12 yaşındayım

    YanıtlaSil

Mucize iksirler bloğumuzda Uzmanların tariflerini sizlerle paylaşıyoruz. Uzmanların sitemizle hiçbir bağlantıları yoktur.