Ticker

6/recent/ticker-posts

Romatoid Artrit İçin Lavanta Kürü-İbrahim Saraçoğlu

İbrahim Saraçoğlu – Romatoid Artrit İçin Lavanta Kürü

Romatoid artrit, vücuttaki bağışıklık hücrelerinin eklemlere saldırması ile ortaya çıkan bir rahatsızlıktır. Sigara kullanan kişilerde kullanmayan kişilere oranla 4 kat fazla görülme riski vardır.

Romatoid artrit hastalığının ilaç tedavisiye kısmen ilerlemesi önlenebilir. Ayrıca ilaç kullanırken dengeli beslenmeye çok dikkat edilmesi gerekmektedir.

Romatoid artrit yalnız eklemlerimizi değil, aynı zamanda kemik iliği, karaciğer, bağ doku, kaslar ve böbreklerimizi de etkileyebilir. Kronik sistemik romatizmal bir hastalıktır.

Profesör Doktor İbrahim Saraçoğlu, romatoid artrit'e karşı lavanta kürü uygulanmasını öneriyor.

Romatoid Artrit İçin Lavanta Kürü

Kaynayan bir su bardağı klorsuz içme suyu içine bir tatlı kaşığı lavanta koyarak 10 dakika demleyin ve ılıdıktan sonra süzün. Her gün akşam yemeklerinden ortalama 2 saat sonra için. (Her gün taze olarak hazırlanmalıdır)

Romatoid Artrit İçin Lavanta Kürünün uygulama süresi iki haftadır. 2 haftanın sonunda şikayetlerinizde azalma olmazsa kürü haftada 3-4 kez uygulayın. Zamanla dilediğiniz ölçüde romatoid artrit şikayetlerinden kurtulmuş olacaksınız.

Ayrıca romatoid artrit'e karşı lavanta kürünü uygularken düşük numaralı beyaz undan üretilmiş olan gıdalardan uzak durmalısınız.

Bunun yanında lavanta kürüne ilave olarak siyah üzüm çekirdeğini ezerek tüketmek de yararlı olmaktadır.

İltihaplı romatizma için Kiraz sapı-ısırgan kürü

Yorum Gönder

0 Yorumlar