Sağlıklı Ramazan geçirmek için 4 önemli tavsiye!
1- Yiyeceklerinizi kızartmayın, fırında, haşlama yaparak yeya ızgarada pişirin.
2- Yağ, yemekleri tatlandırır; ancak kullandığınız yağ miktarına dikkat edin. Özellikle etli yemeklerinizde yağ miktarını mümkün olduğunca azaltın.
3- Hamur işi tatlıların yerine sütlü tatlılar, geleneksel güllaç tercihiniz olsun.
4- Tüm besin gruplarının olduğu, ancak porsiyon bakımından bilinçli tercihler yaptığınız bir iftar yapmaya gayret edin.
1- Yiyeceklerinizi kızartmayın, fırında, haşlama yaparak yeya ızgarada pişirin.
2- Yağ, yemekleri tatlandırır; ancak kullandığınız yağ miktarına dikkat edin. Özellikle etli yemeklerinizde yağ miktarını mümkün olduğunca azaltın.
3- Hamur işi tatlıların yerine sütlü tatlılar, geleneksel güllaç tercihiniz olsun.
4- Tüm besin gruplarının olduğu, ancak porsiyon bakımından bilinçli tercihler yaptığınız bir iftar yapmaya gayret edin.
0 Yorumlar
Mucize iksirler bloğumuzda Uzmanların tariflerini sizlerle paylaşıyoruz. Uzmanların sitemizle hiçbir bağlantıları yoktur.