Ticker

6/recent/ticker-posts

Mezolifting - yüz mezoterapisi

Mezolifting - yüz mezoterapisi

Yüzdeki deride oluşan ince çizgiler zamanla derinleşip kırışıklık halini alır. İlerleyen zamanla deri elastikiyetini yitirip sakmaya başlar.

Mezolifting uygulamasında deri içine mikroenjeksiyon yöntemiyle hücre yenilenmesini ve yeni liflerin oluşmasını sağlayan kokteyl serum enjeksiyonu uygulanır.

Mezolifting özellikle yüz, dekolte, el ve boyunda tercih edilen bir yöntem. Gerçekte cildi canlandırmak, hücre metabolizmasını artırarak yaşlanmayı geciktirmek amacı ile uygulanır.

Mezolifting uygulamasında somon balığından elde edilen bir kollajen ve hücre yenileyiciler, A, D, E gibi antioksidan vitaminler, selenyum, ginko biloba ve özellikle cilde dolgunluk veren ve nem oranını dengeleyen hyaluronic asit gibi çeşitli kombinasyonlar kullanılmaktadır.

Mezolifting seansları kişilere göre değişiklik gösterir. Genellikle ilk ay, 3 ya da 4 seans; daha sonra 15 günde 1 seans; ayda 1 seans devam tedavisi olarak düzenlenir. İlk uygulamalardan başlayarak cildin aydınlık ve pırıltılı bir hale geldiği gözlemlenir.

Uygulamanın sonunda cilt daha gergin ve aydınlık bir görünüme kavuşacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar