Ticker

6/recent/ticker-posts

İbrahim saraçoğlu Sigara içenlere özel formül

Sigara içenlere özel formül

Tabii ki bir insanın kendi kendine vereceği en büyük ceza sigara içmesidir. Ancak, sigarayı bırakamıyorlarsa, nikotinden kurtulamıyorlarsa, sigaranın zararlarını ortadan kaldırıcı bir etkisi var.

Ben bugüne kadar bunu söylemedim çünkü ’Sigara için, bu kür zararlarını ortadan kaldırıyor’ anlamı ortaya çıkıyor diye. Şüphesiz ki önemli zararlar kalıyor ancak her ay 5 gün 1 bağ tereyi 1 günde bitireceksiniz. Salatanın içinde değil ayrıca tüketeceksiniz.

Yarısını öğleden önce, diğer yarısını da öğleden sonra. Limon sıkabilirsiniz üzerine. Fakat 5 gün uygulayıp bırakacaksınız. Bu kürü uygularken idrara çıkıldığında yanma hissedebilirler. Bu zararlı bir şey değil. Aynı zamanda idrar yollarını da temizliyor.

Balgam çıkartmaya 2., 3. gün başlarlar. Daha rahat nefes alırlar. Tere anfizeme karşı da bir mucizedir. Ayda bir defa 5 gün uygulayıp bırakacaksınız.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. hocam oncelıkle bızlerı bılgılendırdıgınız ıcın tesekkur ederım ben 34 yasında bır bayanım 16 yasımdan berısıgara ıcıyorum sıgarayı bırakmak ıstıyorum kendımı sartlandırıyorum fakat olmuyor yardımcı olabılırsenız sevınırım yorumlarınız benım ıcın onemlı

    YanıtlaSil
  2. ben abdurrahman

    sigarayı bırakmamanın hiç bir mazereti yok arkadaşım. bende senin yaşındayım ve 16 yıl sigara içtim. her gece yatarken yarın bırakacam diye yatar her sabah kalktığımda da ilk işim sigara içmek olurdu. birgün kesin kararımı verdim yarın bırakacaktım ve yine sabah kalkınca ilk işim sigara yakmak oldu. kendimi o kadar kötü hissettim ki bir sigaraya boyun eğiyordum. ve ondan sonra da bir daha içmedim yaklaşık 2 hafta oluyor. yani diyeceğim şu. herşey senin elinde istersen yaparsın.

    başarılar...

    YanıtlaSil

Mucize iksirler bloğumuzda Uzmanların tariflerini sizlerle paylaşıyoruz. Uzmanların sitemizle hiçbir bağlantıları yoktur.