Ticker

6/recent/ticker-posts

Solusitan nedir?

Solusitan nedir?
Beslenme ve diyet konusunda ekranlardan bizleri sık sık bilgilendiren, verdiği diyet reçetelerini uygulamaya çalıştığımız Doktor Gürkan Kubilay kilo vermek isteyenler için mucizevi bir toz olan Solusitan'ı tavsiye etti.

Peki ama nedir bu Solusitan? Solusitan istakoz, karides ve yengeç gibi kabuklu deniz canlılarının dış kabuklarından elde edilen bir maddedir.



Solusitan içerdiği etken maddeler sayesinde yediğiniz yemekteki yağları bir sünger gibi emerek sindirilmeden vücuttan atılmasını sağlıyor. Böylece fazla kalori ve dolayısıyla da kilo alma sorunu ortadan kalkıyor.

Solusitan nasıl zayıflatıyor?

Bizler yediğimiz, içtiğimiz besinlerle günlük ihtiyacımız olan kaloriden fazlasını aldığımız için bu fazla kaloriler vücudumuz tarafından yakılamayınca yağa dönüştürülüyor ve dolayısı ile kilo almaya başlıyoruz.

Öyleyse kilo almamak için fazla kalorili, özellikle de yağlı yiyeceklerden uzak durmalıyız. Yağlı yiyeceklerden uzak durup, sıkı bir diyet uygulayamıyorsanız Solusitan burada imdadınıza yetişiyor. Solusitan kullandığınızda yediğiniz yağlı yiyeceklerdeki yağlar solusitan sayesinde sindirlmeden etkisiz hale getirilerek vücudunuzdan atılıyor.

Artık siz de solusitan kullanarak rahatlıkla zayıflayabilirsiniz.

Solusitan bir etken madde olduğu için saf hali ile bulmanız sözkonusu değil. Doktor Gürkan Kubilay televizyonda reklam olmasın diye solusitan içeren Lineatabs Solusitan adını vermedi içerdiği etken maddenin adını söyledi.

Solusitan hakkında daha detaylı bilgi için Gürkan kubilay Solusitan yağ eriten toz başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

Eğer sizde fazla kilolarınızdan şikayetçiyseniz ve fazla yağlarınızdan kurtulmak istiyorsanız Lineatabs Solusitan kullanarak dilediğinizi yiyerek, kilo alma korkusu olmadan diyet yapmak zorunda olmadan kilo verebilirsiniz.

Lineatabs Solusitan bu konuda çok iddialı bir ürün. Bu nedenle her öğünde kullanmamanızı tavsiye ediyorlar. Vucudunuzun sağlıklı yağlara da ihtiyacı olduğu için günde bir öğün lineatabs almadan yemenizi öneriyorlar.

Lineatabs solusitan kullanımı için bu animasyonu izleyin.


Kullanımı animasyonda görüldüğü gibi son derece kolay. Bir su bardağı suda 1 adet limon tadında olan solusitanlı tableti erittikten sonra dilerseniz yemekten önce, dilerseniz yemekle birlikte içiyorsunuz. Lineatabs resmi sitesinde ürün hakkında ve klinik çalışmalar ile ilgili daha geniş bilgiler bulabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar