Ticker

6/recent/ticker-posts

Göğüs büyütmek için çörek otu yağı

Göğüs büyütmek için çörek otu yağı
Yalnız cilt için değil bir çok estetik sorun için bazı doğal çözümler var. Örnek vermemiz gerekirse birçok kadın küçük göğüs problemi yaşıyor. Ancak doğada küçük göğüs problemine de çare var! Evinizde yapacağınız doğal uygulamalar ile, etkili olduğu bilinen doğal maddeleri kullanıp kendinizi yenileyebilirsiniz. Birtakım doğal cilt maskelerini veya bitkisel yağları cilt ve estetik sorunlarınız için kullandığınız zaman çok güzel sonuçlar alırsınız. Güzelliğin ve sağlığın bitkisi çörek otu Eski zaman şifacılarının bir çok hastalık için önerdikleri bir bitki olan Çörek otu'nun günümüzde değeri yeniden keşfedildi. 
 
Bugün çörek otunun sadece siyah renkli tohumunda değil, yağında da bir çok şifa bulunuyor. İçeriğinde bulunan uçucu yağlar, elementler, vitaminler ve enzimler nedeni ile, çörek otu yağının bir çok önemli faydaları bulunuyor. 
 
 Hemoroid, egzama, deri mantarı, sedef hastalığı, astım, bronşit, öksürük, enfeksiyonlar, akne, eklem ağrıları, zatürre, mide ağrısı ve bağırsak sorunları gibi hastalıklarda geleneksel tıbbın yanı sıra tamamlayıcı tedavi olarak kullanılan bitkinin yağının fazla bilinmeyen bir özelliği de, göğüs büyütmede "doğal estetik" vazifesi görmesi. 
 
 Göğüs büyütmek için çörek otu yağı Her gün düzenli olarak bu doğal çörek otu yağı ile göğüse masaj yapılırsa, 2 ay gibi bir sürede gözle görülen büyüme gerçekleşiyor. Bir başka yöntem ise rezene çayı demleyerek hazırlamak. 
 
Bu çaydan 1 fincan alarak soğutun ve içine 5-10 damla çörek otu yağı dökün, iyice karıştırın. Ellerinizi bu losyona batırıp göğüslerinize masaj yapın… Bu masajı her akşam yapabilirsiniz. 
 

Yorum Gönder

0 Yorumlar