Ticker

6/recent/ticker-posts

MS hastalığı için arı sokması tedavisi

MS hastalığı için mucize arı sokması tedavisi

İngiltere’de arı sokması tedavisi uygulanan12 seneden beri yatağa bağımlı yaşayan bir MS hastası kadın hasta artık yürüyebiliyor.

İngiltere’de 12 yıldır MS hastası olarak yaşayan 45 yaşındaki Sami Chugg hastalığı dayanılmaz hale geldiği için Çin’de çok uzun yıllardan beri uygulanan ve arıların sokmasına dayanan bir yöntemi deneme kararı aldı.

Arı sokması tedavisi boyunca kadının bel bölgesinde bulunan belli noktalara canlı arılar yerleştirilerek bu arıların kadını sokmasına izin verildi.

1500 ARI ÇALIŞTI

Chugg’ı arı sokması tedavisinin sürdüğü 18 ay süresince haftada iki kere toplam 1500 arı soktu. Birçok kişi için bir arı tarafından sokulmanın dehşet verici olabileceğini belirten Chugg, “arılara minnet borçluyum, sağlığımı onlar sayesinde yeniden kazandım” dedi.

Akupunktura çok benzeyen arı sokması tedavisinde, akupunktur iğnelerinin yerine arıların iğneleri kullanılmakta. Ana tedavi doğal bir ilaç olarak görülen arılardan gelen toksin.

Arı terapisi, romatizma ve eklem iltihabı gibi sorunları olan hastalarda gözle görülür etki yapıyor. Arıların zehri kan dolaşımını hızlandırıyor, ağrıyı dindiriyor ve iltihabı yok ediyor.

HASTALARIN YÜZDE 90′I TAMAMEN İYİLEŞİYOR

Doktor, arıları cımbızla tek tek sorunlu bölgeye yerleştiriyor. Arı içgüdüsel olarak yerleştirildiği noktayı sokuyor ve ölüyor. İğne ve zehir, vücutta bir süre bekletiliyor. Çin’de 3 bin yıl öncesine dayanan bu tedavi yöntemi günümüzde de kullanılıyor. Çinli doktorlar hastaların yüzde 90′ının tamamen iyileştiğini belirtiyor.

UYARI: BU YÖNTEMİ SAKIN EVDE TEK BAŞINIZA DENEMEYİN.


Yorum Gönder

5 Yorumlar

  1. Merhaba, haberi birçok yerde okudum ancak bu tedavinin hangi hastanede yada nerede olduğunu kimse belirtmemiş. Bilen var mı acaba?

    YanıtlaSil
  2. ms hastalığı için arı tedavisi şu anda yurtdışında uygulanıyor. türkiye'de uygulandığına dair bir bilgi yok.

    Konu hakkında bilgi edinen arkadaşların bizlerle paylaşmasından memnuniyet duyarız...

    YanıtlaSil
  3. merhaba surekli yorumlar yaziliyor fakat .hicbir arkadasimizda kisiler veya adres su gibi aciklamalar yazmiyor bir muamma haline donuyor devam edip gidiyor .birbirimize yardim etmek icin iletisim bilgisi ekleyebiliriz .bende gelisme olursa ben birakacagim xekol01@hotmail.com

    YanıtlaSil
  4. Merhaba bende çok araştırdım ama ne bi adres nede bi yer bulamadım blenler lütfen mail atsın teşekkür ederim serhat_turan@hotmail.com

    YanıtlaSil
  5. ms tedavisinin nerede hangi ülkede ve ne kadar maaliyete yapıldığını msilesavas@hotmail.com aksettirmenizden minnettarlık duyarım.
    Teşekürler

    YanıtlaSil

Mucize iksirler bloğumuzda Uzmanların tariflerini sizlerle paylaşıyoruz. Uzmanların sitemizle hiçbir bağlantıları yoktur.