Ticker

6/recent/ticker-posts

Lavman nasıl yapılır?

Lavman nasıl yapılır?

Kaynamış Su ile Lavman detoks Uygulaması :


Önce 2.5 litre su kaynatılır. Kaynatılan su daha sonra vücut ısısına gelinceye dek soğutulur. Suyun içine 2 kaşık limon suyu ve elma sirkesi konur.

Önce bu karışımdan yarım litre alınarak sulu lavman setinin torbasına doldurulur. Lavman setinin hortumunun ağzı hafifçe yağlanarak sonra anüse sokulur.

Lavman setinin içindeki suyun kalınbağırsağın içine dolması beklenir. Dolduktan sonra su minimum 5 dakika kalın bağırsakta bekletilir.

Eğer erken boşaltım hareket refleksi oluşursa boşaltım yapılır. Daha sonra hazırlanan karışımın iki litresi lavman setine doldurularak lavman işlemi için hazırlanılır.

Uygulanışı: Bu aşamada diz üstü durulur ve öne yere doğru eğilinir. Hortum ve anüs yağlanıp veya kremlenip hazırlanmalıdır. Lavman seti, içindeki suyun rahatça kalın bağırsağa akabilmesi için 1-1,5 m. yukarı asılır.

Dizüstü durumda lavman setinin hortumu anüse yerleştirildikten sonra dirseklerin üzerine eğilerek alın yere değecek şekilde baş ve beden öne doğru yatırılır. Lavman setindeki bütün suyun kalın bağırsağa dolması beklenir.

Daha sonra duruş pozisyonu hiç bozulmadan, lavman seti anüsten çıkarılır. Bu işlemden 1 dakika sonra vücut önce sağ tarafa 5 dakika yatırılır. Sonra sırt üstü yatarak bacaklar yukarı doğru kaldırılır ve suyun kalın bağırsağın dibine doğru gitmesi sağlanır. Bu konumda mümkün olduğu kadar durulduktan sonra boşaltım yapılır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar