Ticker

6/recent/ticker-posts

ibrahim saraçoğlu Troid için dereotu kürü


ibrahim saraçoğlu Troid için dereotu kürü
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu sağlık için bitkisel kürlerini bizlerle paylaşmaya devam ediyor.

Prof. Dr.
İbrahim Saraçoğlu'nun Tiroid (hipotiroid ya da hipertiroid) şikayetlerine karşı önerdiği destekleyici bitki "dereotu" kürüdür .

Prof. Dr.
İbrahim Saraçoğlu Bu kürün özellikle nodüller için de etkili olduğunu söylüyor.

Bu kürü ayrıca bitkisel olarak da yardımcı ve destekleyici kür kullanabilirsiniz.
Hipotiroid (Tiroidin yavaş çalışması) ya da Hipertiroid (Tiroidin hızlı çalışması) durumunda, dereotu kürü uygulanacaktır. Tiroid glandının her iki durumunda da kürün uygulanış tarzı aynıdır.

Dereotu kürünün uygulanışı: Sabah, öğle ve akşam aç karnına, öğünlerden 15 dakika önce 1 yemek kaşığı dolusu taze yeşil dereotu bir kaç kere çiğnendikten sonra 2-3 yudum su ile yutulacaktır. Bu küre hiç ara verilmeden 3 ay devam edilir.

Kürün ikinci ayından sonra tiroid hormonlarınızı zaman zaman kontrol ettirin, çünkü kullandığınız ilacın miktarını azaltmanız gerekebilir.
İlaç azaltımını doktorunuza danışmadan kesinlikle kendi kendinize karar vermeyin.

Tiroid nodüllerinin küçülmesinde ya da ilerlemesinde de bu kür oldukça etkilidir. Bu kür sayesinde çok sayıda hasta, ilaç alımından kurtulmuştur .Var olan nodülleri de yok olmuştur. Gerekirse dereotu kürüne daha uzun zaman devam edilebilir.

Bu konuda 5 ay sonra ilaçlarını bırakan hastaların oranı yüzde 90’dır.
İbrahim Saraçoğlu

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Küçük bir nodülüm var bunun için dereotu kürü uygulamak istedim ancak mideme dokundu devam edemedim bunun başka yolu var mı? Dereotunu yediğimde midem çok kötü oluyor ve birkaç gün gaz ,yanma ,şişkinlik devam ediyor .
    Şimdiden ilginize teşekkür ederim!

    YanıtlaSil

Mucize iksirler bloğumuzda Uzmanların tariflerini sizlerle paylaşıyoruz. Uzmanların sitemizle hiçbir bağlantıları yoktur.