Ticker

6/recent/ticker-posts

ametist taşı ve faydaları

ametist taşı ve faydaları

Göz hastalıkları , alerji, baş ağrıları ve kalp rahatsızlıkları için faydalıdır.

Negatif elektrik yükü taşıdığı için; bedendeki fazla elektrik yükünü toplayıp beyin gücünü yükseltir.

Bulunduğu çevredeki olumsuz enerjileri temizleyerek dönüştürür. Sadece odanın herhangi bir yerinde durması bile olumsuz enerjileri toplayarak pozitif enerjiye dönüştürmesi için yeterlidir.

Kişiyi rahatsız eden takıntılı düşünceleri uzaklaştıran ve yatıştıran bir etkiye sahiptir. Koyu mor veya çok açık renkli olan ametistler en güçlü enerjiye sahip olan ametistlerdir.

Uykusuzluk çekenlere iyi gelmektedir. Eğer uykusuzluk sorunu yaşıyorsanız; ametisti yatmadan evvel bir süre elinizde tutun ve sonra yastığınızın altına koyup yatın. Sorununuzun nasıl düzeldiğini göreceksiniz.

Enerji dolu bir taş olduğundan çoğu insan üzerinde canlandırıcı bir etkisi vardır. Sürekli üstünüzde taşıyabileceğiniz bir taştır. Yaydığı enerji her zaman size yarar sağlar ve olumsuzluklardan korur. Özellikle düşman tavırlı insanların arasında bulunacağınız zamanlar bu taşı üstünüzde bulundurmaya çalışın. Böylece sadece pozitif enerji alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Enerjisinin odaklandığı kişide uyum ve denge oluşturmaktadır. Yaydığı enerji doğrudan sinir sistemininizi etkiler. Ancak ciddi bir kişilik bozukluğuklarına sahip kişiler bu enerji ile uyuşamayarak, onu rahatsız edici bulabilir.

Pembe kuvars ile birlikte kullanıldığı zaman aklı güçlendirir ve kalbi korur.

Yorum Gönder

0 Yorumlar