Ticker

6/recent/ticker-posts

suna dumankaya Saç beyazlığını gidermek için

Saç beyazlığını gidermek için

1 adet soğan ve 5 diş sarımsağı blender da ezin. 

1 yumurta sarısı ve 1 çorba kaşığı zeytinyağını ekleyerek krem kıvamına getirin, saçınıza sürün.

1 saat bekletin. 

Haftada 1 gün uygulayın.

Suna dumankaya

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. vay be..abla seni Allah gönderdi..biz istermiyiz sürekli saç boyalarıyla uğraşmayı..teşekkürler..şimdi kalkıp bu denemeyi yapıyorum..Alanyadan sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. oh be sonunda bulabilecegimiz bir bitkilerden yapabilecegimiz bir karışım umarım işe yarar

    YanıtlaSil
  3. hep saclarin beyazlamasini engelleyecek bir formul varmi diye dusunurdum. saclarim yeni yeni beyazlasiyor. hemen deneyicem.en buyuk korkum buydu.insallah ise yarar..

    YanıtlaSil
  4. merhaba, beyazlamış saçta etkili oluyormu?ben iki hafta yaptım kokusu içinde bir formül varmı? sağlıklı bilgileriniz için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. formülü okuduğumda o kadar çok sevindimki anlatamam.bu genç yaşımda çok beyazım var ve artık saç boyamaktan bıktımçüstelik çok kolay da bi formül.diğerleri gibi yok bilmem ne ağacı dalı yok öksek otu özü gibi olmadık şeylerden değilde evimizde bulunan malzemelerden oluşuyodu formül.ama yorumları okuyunca duraksadım.çok mu köyü kokar acaba.denicektim ama kötü kokuyosa ve koku uzun süre çıkmıyosa denemem.sonuçta çşe gidiyoruz ve insanların arkamdan iğrenç kokuyo diye düşünmesini istemem.lütfen bu formülü deneyen biri kokusu hakkında bilgi versin...

    YanıtlaSil
  6. ya arkadaslar bende de cok beyz var gittikçe artıyor bu formulu deneyen varsa lütfen bir cevap yazsın ayrıca suna ablacıgım bu formul bir defada etki gösteriyor mu yoksa daha cok surer mi bir bilgi verirsen iyi olur ona göre uygularız..

    YanıtlaSil

Mucize iksirler bloğumuzda Uzmanların tariflerini sizlerle paylaşıyoruz. Uzmanların sitemizle hiçbir bağlantıları yoktur.