Ticker

6/recent/ticker-posts

Her Cilt Tipi İçin Kahve Maskesi Tarifleri

Her Cilt Tipi İçin Kahve Maskesi Tarifleri
  
Kahve maskesi yeni yeni popüler olmaya başladı ama öğütülmüş gerçek kahve çekirdeğiyle yapılan maskeler Güney Amerika ülkelerinde, Türk kahvesi ile yapılan maskeler de ülkemiz de çok uzun süredir cilt bakımında kullanılıyor.


Maske tariflerine geçmeden önce kahve maskesinin cilt için faydalarını söyleyelim.

Kahvenin cilde en önemli faydası sıkılaştırarak daha pürüzsüz bir görünüm kazandırması. Cildinizin soluk göründüğünü düşünüyorsanız 2-3 kahve maskesi uygulamasından sonra çok daha canlı ve parlak olduğunu görebilirsiniz.

Bunlara ek olarak düzenli olarak temizlenmediğinde bir süre sonra gözenekleri tıkayan ve sivilce oluşumunu tetikleyen ölü cilt hücrelerini de temizliyor.

Göz altı morluklarını hafiflettiği de söylenmekte. Ancak göz altı morlukları genetikse buna maskelerle çözüm bulmak pek mümkün değil. Bu nedenle kahve maskesinin de morlukları geçirdiği konusunda kesin birşey söylemek doğru olmaz. Ama genetik olmayan uykusuzluk, yorgunluk ve stresten kaynaklanan göz altı morluklarını azaltabilir çünkü canlandırıcı bir etkisi var.

Sonuç olarak daha küçük gözenekler, temiz, canlı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak istiyorsanız kahve maskesini denemenizi öneririz. Tabii en az 3-4 kez uyguladıktan sonra bu olumlu etkilerini görebilirsiniz. Bu yüzden sabırlı olmalısınız.

Aşağıdaki linklerden kendiniz uygun Kahve Maskesi tariflerine ulaşabilirsiniz.






Yorum Gönder

0 Yorumlar