Ticker

6/recent/ticker-posts

Göğüs dikleştirme egzersizleri

Göğüs dikleştirmek için egzersizler

Göğüs dikleştirme egzersizleri ile düzenli bir çalışma yaparak hayalinizdeki dik göğüslere kavuşun.

Göğüs dikleştirme egzersiz hareketlerini yapmadan önce aşağıdaki önerilere dikkat edin:

* Eğer yağ yakma hedefiniz varsa, seçtiğiniz programı bir tur olarak hiç durmadan ve dinlenmeden yapın. Yağların yakılmasını artırmak için bol bol su içmelisiniz.

* Göğüs dikleştirme egzersizlerinden önce ısınma hareketleri yapın, egzersizlerinden sonra da kaslarınızı esnetmeyi ihmal etmeyin.

* Setlerin arasında 2 dakika dinlenin.

Bantla öne pres hareketi
Egzersiz bandını arkanızda bir yere bağlayarak göğüs hizasında ellerinizle kavrayarak ileri doğru itin. Kollarınız omuz hizasında yere paralel olsun.
Dizüstü şınav hareketi
Yeni başlayan kişiler veya kadınların tercih edebileceği bir şınav turu. Egzersizi yaparken kollarınızın omuzlarınız hizasında olsun. Şınav çekerken kalçanız sabit durmalı, sadece kollarınız ve omuzlarınız hareket etmeli.

Baş arkasından bant çekme hareketi
Egzersiz bandını başınızın arkasında bir yere bağlayın. İki eliniz ile tutarak bacaklarınıza doğru çekin. Hareketi yaparken dirsekleriniz hafif bükülü olmalı, dirsek uçlarınız karşıya bakmalı.

Dambıl yana açış hareketi
Yere sırtüstü uzanın, dizlerinizi büküp ayaklarınızı yere koyun. Dirseklerinizin açısı 120 derece olacak ve avuç içleri birbirine bakacak şekilde dambılları tutun. Dirseklerinizin açısını bozmadan yerden kaldırarak dambılları göğsünüzün üzerinde birleştirin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar