Ticker

6/recent/ticker-posts

ibrahim saraçoğlu-Kandaki iltihaba karşı beyaz dut kurusu kürü

Kandaki iltihaba karşı beyaz dut kurusu kürü

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Kandaki iltihaba karşı beyaz dut kurusu kürünü tavsiye ediyor.

Beyaz dut kurusu kürü:

Beyaz dut kurusu kürü kandaki CRP (Chemical Reaktif Protein) yüksek ise düşürülmesi için mükemmel bir destekleyicidir.

Yarım litre kaynayan klorsuz suyun içine bir avuç dolusu (5-6 yemek kaşığı) beyaz dut kurusu attıktan sonra altı dakika kısık ateşte kaynatmaya devam edin.

Altıncı dakika dolunca ocaktan indirin. Ilıdığında süzün, yarısını sabah aç karnına, diğer yarısını akşam aç karnına için.

Haşlanmış dutları tüketmeniz şart değil. Toplam 25 gün uygulayın ve her defasında taze hazırlanmalıdır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar