Tırnak eti yumuşatıcı krem tarifi
Manikür esnasında en dikkat etmeniz gereken aşama tırnak etlerinizin kesilmesi veya geri itilmesidir. Etleriniz yeterince yumuşatılmadığı zaman kanama ve yaralanmalar görülebilmektedir.
Bu sebeple hem bilinçli yapılmalı hem de gerekli hijyenik koşullar oluşturulmalıdır.
Manikür esnasında en dikkat etmeniz gereken aşama tırnak etlerinizin kesilmesi veya geri itilmesidir. Etleriniz yeterince yumuşatılmadığı zaman kanama ve yaralanmalar görülebilmektedir.
Bu sebeple hem bilinçli yapılmalı hem de gerekli hijyenik koşullar oluşturulmalıdır.
Tırnak eti yumuşatma kremi tarifi
Malzemeler:
• 2 çorba kaşığı taze veya dondurulmuş ananas suyu
• 2 çorba kaşığı yumurta sarısı
• 1/2 tatlı kaşığı elma sirkesi
Uygulama: Malzemelerin tamamını iyice karıştırdıktan sonra tırnaklarınızı bu karışıma batırarıp yarım saat bekletin.
Bu kremi buzdolabında bir hafta saklayabilirsiniz.
0 Yorumlar
Mucize iksirler bloğumuzda Uzmanların tariflerini sizlerle paylaşıyoruz. Uzmanların sitemizle hiçbir bağlantıları yoktur.