enginarlı detoks çayı
Enginarın dış çanak yapraklarından 4–5 tane koparın sapının yapraklarından ise 2 tane koparıp yarım litre su da 3–5 dakika kaynatın. 5–10 dakika bekleterek demleyin.
Enginarın dış çanak yapraklarından 4–5 tane koparın sapının yapraklarından ise 2 tane koparıp yarım litre su da 3–5 dakika kaynatın. 5–10 dakika bekleterek demleyin.
Yaprakları suyun içine sıkarak süzdürüp çıkarın ve ılınana kadar bekletin.
Bu suya başka bir kapta kaynattığınız 1–2 tatlı kaşığı hindiba ekleyerek sabah akşam 1 çay kaşığı bal, 1/4 çay kaşığı zerdeçal ve 5–6 damla limon ile tatlandırıp tüketin. bu çay mutlaka ılık tüketilmeli çünkü gaz yapabilir.
0 Yorumlar
Mucize iksirler bloğumuzda Uzmanların tariflerini sizlerle paylaşıyoruz. Uzmanların sitemizle hiçbir bağlantıları yoktur.