Ticker

6/recent/ticker-posts

Sıkı ve pürüzsüz bir cilt için Zeytinyağı


Sıkı ve pürüzsüz bir cilt için Zeytinyağı

Zeytinyağı - güzellik kaynağıdır

Pürüzsüz, sıkı, güçlü ve düzgün bir cilt için tükettiğiniz zeytinyağı miktarını arttırın. Çünkü tekli doymamış yağlar ve fitonurirent antioksidan polifenollar yönünden zengin olan zeytinyağı, günlük yaşlanma karşıtı ihtiyacınızın en önemli kısmını oluşturur.

Zeytinyağının faydaları saymakla bitmez. Saç bakımından, cilt sıkılaştırmasına, kalp sağlığına kadar. Tam bir sağlık dostudur, saf zeytinyağı. Anti aging etkisi ile cildinizi sıkılaştırır. Saf zeytinyağı tüm vücudunuza duş sonrası uygulayabileceğiniz bir bakımdır.

2001 de Journal of thc American College of Nutriton'in yer alan bir araştırma, yapılan diyetlerin ciltte oluşan kırışıklıklar üzerindeki etkilerini incelemiş.

Araştırmacılar yapılan diyetleri ve güneşe maruz kalan bölgelerde yaşayan bireylerin ciltlerini karşılaştırmışlar ve bolca zeytinyağı, çiğ sebze ve meyve gibi gıda maddelerini fazlaca tüketenlerin daha az kırışıklığa sahip olduğunu gözlemlemişler.

Aklınızda bulunsun: Zeytinyağını her zaman soğuk presli işlenmemiş olarak tüketmeye gayret edin çünkü bu rafine edilmemiş yüksek kaliteli zeytinlerden ısıya maruz bırakılmadan üretilmiş olan zeytinyağıdır!

Yorum Gönder

0 Yorumlar