Ticker

6/recent/ticker-posts

Sıkılaştırıcı ve Yağ Yakıcı Krem Tarifi

Sıkılaştırıcı ve Yağ Yakıcı Krem Tarifi:
 
Türk kahvesinin çok önemli bir etkisi var. İçtiğiniz kahvenin telvesini dahi atmayın. Kahve çok önemli bir inceltici ve sıkılaştırıcı. 

Peki bu kremi hazırlamak için ne yapacağız...


işte bu ürünü evinizde hazırlamanız için gereken malzeme listesi:

* 50 ML susam yağı.
* 1 tatlı kaşığı biberiye.
* 1 tatlı kaşığı lavanta.
* 1 tatlı kaşığı portakal yağı.
* 1 tatlı kaşığı acıbiber yağı.
* 2 kaşık Türk Kahvesi...
 
Peki nelere dikkat edeceğiz. Bayanlar vücutlarında sarkma görmek istemiyorsa neler yapmalı?

Selülit giderici losyon için, öncelikle susam yağını kaba koyacağız, susam yağı kan dolaşımını hızlandıracak. Ardından biberiyeyi ekliyoruz. Ardından lavanta yağını ekliyoruz. Lavanta yağı bu karışımın kokusunu da güzelleştiriyor. 

Selülit ve sıkılaştırmanın olmazsa olmazı portakal yağını da ekliyoruz. Kırmızı biber yağı ya da kırmızı biberin kendisini ekliyoruz. Türk kahvesi içerisinde kafein olduğu için iyi bir sıkılaştırıcıdır. 

İçtiğiniz kahvenin telvesini bir kahvede biriktirirseniz, bu işlemde kullanabilirsiniz. Bu karışımı duşa girmeden önce, istediğimiz bölgeye dairesel hareketlerle masaj yapmalıyız. 

Dairesel hareketleri her zaman kalp yönünde yapmalısınız. İsterseniz elinizede sürebilirsiniz, bu karışım peeling etkisi gösterecektir. Vücudunuzda inceltmek istediğiniz bölgeye karışımı sürünüz...

Tüm bunları yaparken unutmamanız gereken başka durumlarda var. Bu karışımın yanı sıra, sporunuza, diyetinize ve beslenme sisteminize de dikkat etmelisiniz. Bu karışımın etkisini, diğer kurallar ile birlikte uygularsanız daha net göreceksiniz.

Zayıflamak isteyen ve sarkmış görüntüden uzak durmak isteyen bayanlar, bu kurallara dikkat etmelidirler.

Yorum Gönder

0 Yorumlar