Ticker

6/recent/ticker-posts

Ayhan Ercan’dan Karın yağlarını eriten zayıflama yağı tarifi

Ayhan Ercan’dan Karın yağlarını eriten zayıflama yağı tarifi

Aktarlar derneği başkanı Ayhan Ercan Kanaltürk televizyonunda yayınlanan Derya Baykal’ın sunduğu “Deryanın Dünyası” programına konuk oldu. Ayhan Ercan karın yağlarını eritmek için spor yapmadan önce sürülecek karın yağlarını eriten yağ tarifi verdi.

Ayhan Ercan’ın önerdiği zayıflama yağı formülü ile karın yağlarınızdan kurtulmanız mümkün olduğu gibi aynı zamanda kilo kaybından dolayı, vücudunuzda oluşacak sarkmaları da önlüyor. Bu zayıflatan yağ sayesinde 28 günde 2,5 cm incelebilirsiniz.


Ayhan Ercan’ın karın bölgesi yağlarını eritme etkili bu bitkisel yağ formülünü siz de deneyin.
Karın yağlarını eriten zayıflama yağı tarifi:

Malzemeler:

* Badem yağı

* Rezene yağı

* Acı biber yağı

* Biberiye yağı

* Papatya yağı

* Yeşil çay yağı

* Sardunya yağı

* Greyfurt yağı

* Limon yağı

* Fındık yağı

* Lavanta yağı

* Ardıç yağı

* Susam yağı

* Sarmaşık yağı

* Kekik yağı (1/2 şişe)

* Çamterebentin yağı

* Yosun yağı

Uygulama: Bir kabın içine yarım şişe Kekik yağı koyduktan sonra  diğerlerinden birer şişe yağı kaba koyarak karıştırın. Daha sonra bu yağı spreyli bir şişeye boşaltın. Bölgesel zayıflama için kullanacağınız doğal zayıflama yağınız artık hazır. Spor yapmadan önce özellikle karın bölgenize ya da selülit olan bölgelerinize bu yağdan nemlendirecek şekilde püskürtüp elinizle cildinize yedirin.

Daha sonra mutlaka en az yarım saat, tempolu bir yürüyüş ya da spor yapmanız gerekli. Ayhan Ercan’ın tarifini verdiği bu zayıflama yağı formülünü uygulayarak, kısa bir süre içindede, hem bel çevresi yağlarınızdan kurtulacak, hem de herhangi bir sarkma durumu ile karşılaşmayacaksınız.


Etiketler: Bölgesel zayıflama için yağ tarifi, Ayhan Ercan Bölgesel zayıflama, doğal bölgesel zayıflama yöntemi , İnceltici yağ, Ayhan Ercan İnceltici yağ, Ayhan Ercan Derya Baykal, Ayhan Ercan Deryanın Dünyası, göbek eritme



Yorum Gönder

0 Yorumlar