Ticker

6/recent/ticker-posts

Bruno - Bebeklerde burun tıkanıklığını gidermek için

Bruno - Bebeklerde burun tıkanıklığını gidermek için

Tıkalı buruna "Bruno"   sloganı ile tanıtılan Buruna bebeklerde burun tıkanıklığını gidermek için Abdi İbrahim ilaç firması tarafından reçetesiz ilaç olarak eczanelerde satılıyor. 

Bebeklerdeki burun tıkanıklığını gideren serum fizyolojik olan Bruno  annelerin kullanımına sunuldu.


Tıkalı buruna "Bruno"

Abdi İbrahim'in yeni ürünü Bruno  Yeni doğan bebeklerde uykusuzluk, iştahsızlık ve alt solunum yolu enfeksiyonlarına sebep olan burun tıkanıklığını önlüyor. Annelerin kurtarıcısı olacak Bruno ile bebekler için en büyük sorunlardan biri olan "burun tıkanıklığı" sona erecek, bebekler artık rahat nefes alacak.

0-3 yaş arası bebek sahibi anneler ve anne adaylarına büyük kolaylık sunacak olan Bruno, bebeklerdeki burun tıkanıklığının verdiği rahatsızlığa son verirken, ağızdan nefes almanın yol açtığı sorunlara da engel oluyor.

Burun tıkanıklığı giderildiğinde kuru, soğuk ve kirli hava ağızdan bebeğin akciğerlerine gitmiyor böylece Bruno bebeklerin boğaz ve alt solunum yolu enfeksiyonlarını önlemeye de yardımcı oluyor.

Bebekler için %0,9 sodyum klorür içeren bir serum fizyolojik olan Bruno, günlük burun temizliğinde bebeklerin burnunun açılmasına ve nemli kalmasına yardımcı olurken, göz temizliğinde de rahatlıkla kullanılabiliyor.

Tek kullanımlık, steril ve izotonik 12 adet flakondan oluşan içeriği ile bebeklerin ve annelerin vazgeçilmez yardımcısı olan Bruno sadece eczanelerde satışa sunuluyor ve burun tıkanıklığı nedeniyle uykusuz gece geçiren bebeklerin, anne ve babaların imdadına yetişiyor.



Etiketler: Bruno, Abdi İbrahim,  Bebeklerde burun tıkanıklığını gidermek için, Çocuklarda burun tıkanıklığını gidermek için, Bebeklerde burun tıkanıklığı, Bruno burun spreyi, Bebekler için burun spreyi, Bruno reklam filmi,

Yorum Gönder

0 Yorumlar