Ticker

6/recent/ticker-posts

Karın ağrısı için bitkisel tedavi

Karın ağrısı için bitkisel tedavi

Karın ağrısı için bitkisel tedavi karın ağrısının nedenlerine göre değişir. Karın ağrısının nedeni hazımsızlık ise,  zencefil suyu  içilir. Bunun için, küçük bir parça taze zencefil rendelendikten sonra sıkılarak bir tatlı kaşığı kadar  suyunu çıkarın. 


Buna bir tutam karabiber ekleyin ve için. Daha sonra, üstüne bir bardak su içebilirsiniz. Zencefil hazımsızlık düzeltmek için doğal niteliklere sahiptir.

Çemen tohumu ve kaya tuzu doğal  kramp giderici olarak karın ağrısı için etkili bir ev ilaçlarından biri olarak kabul edilebilir. Ayrıca mide ağrısı ve alt karın ağrısını hafifletmede yardımcı olur. 

Çemen tohumları ve kaya tuzu bağırsak hareketlerini düzenleyen doğal sindirim enzimleri içerir. Bir tatlı kaşığı  çemen tohumu öğütün. Bir tutam kaya tuzu ekleyin. Bu karışım özellikle kötü sindirim  nedeniyle oluşan karın ağrısı için en iyi ev ilacıdır. 

Limon suyu, kaya tuzu ve zencefilin doğal karın ağrısı kesici karışımdır. Bunları normal sodanın içine ekleyerek etkili bir soda yapabilirsiniz. Limon suyu, zencefil suyu ve biraz kaya tuzu alıp düz bir soda içine ekleyebilirsiniz. Bu kabarcıklı içecek karın ağrısı için hızlı ev ilaçlarından biri olarak faydalıdır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar