Ticker

6/recent/ticker-posts

Gürkan kubilay Solusitan yağ eriten toz

Solusitan yağ eriten toz - Gürkan kubilay


Solusitan
 içerikli yağ eriten toz suda çözünür tablet şeklinde Linetabs solusitan tarafından satışa sunuluyor.
Önerdiği diyet ve beslenme programları zayıflamak isteyenler tarafından kolaylıkla uygulanan Doktor Gürkan Kubilay
Star Tv de yayınlanan Ayşe ile Alişan programında yemeklerdeki yağları eriten Solusitan içerikli zayıflamaya yardımcı mucize tozu anlattı.


Solusitan nedir?

Karides, yengeç ve istakoz gibi deniz kabuklularının kabularından elde edilen Solusitan yemeğinizdeki yağ moleküllerini
tıpkı bir sünger gibi yemeğinizden emerek hazmedilmeden vücudunuzdan atılmasını sağlıyor.

Gürkan Kubilay
Solusitan içerikli tozun normal olarak göbeğinizde, kalçalarınızda veya baldırlarınızda depolanacak olan yağ ile beraber vücuttan doğal yollardan atıldığını belirtti.
Solusitan içerikli LineaTabs, bugüne kadar kullanılan zayıflama ve kilo kontrolü için satılan ürünlerden tamamen farklı olan bir zayıflamaya yardımcı üründür.

Solusitan nasıl çalışır?


Solusitan nasıl kullanılır? Kebaplar, kızartmalar, hamur işleri, işlenmiş etler, peynirler, margarin, kremalı ve soslu yiyecekler gibi yağlı yemek yiyeceğiniz öğünde 1 adet LineaTabs efervesan tablet kullanın.

• Solusitan Tableti 1 su bardağı soğuk suya koyun,
• Solusitan Efervesan tabletin suda tamamen erimesi için bekleyin,
• Yemekten önce veya yemek yerken için. Lineatabs gençlerin ve yetişkinlerin kullanımı için uygundur. 15 yaşından küçüklerin kullanmaması gerekiyor! Lineatabs bir ilaç değildir. Avrupa GMP (iyi üretim uygulamaları) kurallarına göre üretilen bir gıda takviyesidir.

Solusitanın Yan Etkileri:
Solusitan deniz kabuklularının dış kabuklarından üretildiğinden deniz kabuklarına alerjisi olan kişilerin bu ürünü kullanması zararlıdır. Ayrıca hamilelerin veya çocuğunu emziren annelerin kullanması sakıncalıdır.

Solusitanın Zararları:
Yukarıda anlatılan yan etkilerinin haricinde klinik olarak tepit edilen hiç bir zararı yoktur. Çünkü
Solusitan yağları kendine bağlayarak vücuttan dışarı atılmasını sağlar. Yani sindirim sisteminize karışmaz. Lineatabs kan şekerini etkileyen hiçbir madde içermez.

Ancak Diayabet hastası iseniz
Lineatabs kullanmadan önce doktorunuza danışmanızda fayda var. Lineatabs kandaki kolesterolü azaltmaya yardımcıdır. Ancak kolesterolünüzü düşürmek için ilaç kullanıyorsanız Lineatabs kullanmadan önce doktorunuza danışmanızı öneririz.

Solusitan Yağ eriten toz sipariş için tıklayınız

Etiketler:
Solusitan, Gürkan kubilay Solusitan yağ eriten toz, Gürkan kubilay, yağ eriten toz, Solusitan nedir, Solusitan nasıl kullanılır, Solusitan faydaları, Solusitan zararları, Solusitan yan etkileri, Solusitan nerede satılır, Solusitan sipariş

Yorum Gönder

7 Yorumlar

  1. çok güzel birşey bende kullanmak istiyorum nerden alabiliriz bana yazarmısınız

    YanıtlaSil
  2. illa bunu nettenmı almak lazım.. şimdi bunun taklıtlerı dolmuştur nasıl anlıcaz orjinalini nerden elde edecez yardımcı olurmusnuzzz..bugun bende izledim STR TV Yİ ORDA İNANIN COK ETKILENDİM NE OLUR CEVAP...

    YanıtlaSil
  3. mucize iksirler26 Aralık 2012 18:07

    Solusitan Yağ eriten toz sipariş için tıklayınız linki ile ulaşacağınız site lineatabs resmi sitesidir. güvenli alışveriş yapabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  4. linki göremiyoruz

    YanıtlaSil
  5. mucize iksirler27 Aralık 2012 15:53

    Solusitan Yağ eriten toz sipariş için tıklayınız yazısına tıklayın

    YanıtlaSil
  6. Feriha Yıldırım27 Aralık 2012 18:50

    Bu ürünü tavsiye edenler bence eksik bilgi veriyorlar: İnsanlar sadece yağlı besinlerden kilo almazlar; KARBONHİDRAT içeren (şekerli, unlu, nişastalı) gıdalardan da kilo alırlar (hatta daha çok böyle kilo alırlar çünkü besinlerimizde yağdan çok karbonhidrat vardır). Fazla miktarda yenilen çikolatalar, pastalar, patates kızarmaları, pideler, makarna, şekerlemeler, asitli içecekler ve hatta meyveler bol miktarda karbonhidrat ihtiva ederler. Hazır gıdaların çoğunda gizli şeker (ve en kötü şekerlerden biri olan fruktoz) bol miktarda bulunur. Solisitan sadece sindirim sistemindeki yağların kana geçmesini engeller, ama karbonhidratları engelleyemez. Bu nedenle yukarda bahsettiğim gıdaları yemeye devam edip, bunların içindeki yağları engellemek için solistan kullandığınızda yine kilo almaya devam edersiniz. Özellikle şu hataya düşmek insanların solisitan nedeniyle arar görmesine neden olabilir: "Solisitan kullanıyorum, nasılsa kilo almam diye bol bol yağlı gıda yediğinizde 3 tehlikeyle karşı karşıya kalırsınız:
    1. Vücudumuzun ihtiyacı olan ve bazı vitaminlerin emilimini sağlayan faydalı yağların emilimini de azaltmış olursunuz. (tanıtımlarda sadece bu madde söylenip balıkla solisitan alınmaması söyleniyor, ama zeytinyağı ve kuruyemişlerdeki yağlar da çok faydalıdır.)
    2.Yağ oaranı yüksek gıdalarda, aynı zamanda karbonhidrata boldur ve bu nedenle kilo almaya devam edersiniz.
    2.Solisitan'a güvenip bol bol yağlı besin tükettiğinizde, solisitan yağların emilmesini engellese de bu tip besinlerde olan zararlı kimyasal maddelerin (örneğin patates kızartmasındaki kanser yapıcı akrilamid maddesinin)kana geçmesine engel olmaz. (Bu durum tıpkı güneş kremlerinin yarattığı tuzağa benzer: Birçok insan nasılsa güneş kremi beni koruyor diye güneş altında daha fazla kaldığı için deri kanserine yakalanmaktadır.) Doktor sıfatındaki insanların bu uyarıları yapmadan insanları TİCARİ niteliği yüksek bir ürüne yönlendirmesini anlamakta güçlük çekmekteyim.)
    ÖZETLE; Sadece solisitana güvenmeyin. Kiloyu kontrol etmek için "mucize" olarak gösterilen besinlere yönelmek yerine; yaşam biçimi olarak "sağlıklı besinler seçmek" ve "hareketli olmak" esastır. Böylece hem bedeninizi, hem paranızı hem de moralinizi korumuş olursunuz:))

    YanıtlaSil
  7. Arkadaşlar gerçekten işe yarayan bir ürün ilk zamanlar bende inanmıyordum çok farklı sitelerde satışı var daha önce problem yaşadım com.tr uzantılı resmi site üzerinden talep ederseniz problem yaşamazsınız Açılmış bir ürün gönderdiler bana

    YanıtlaSil

Mucize iksirler bloğumuzda Uzmanların tariflerini sizlerle paylaşıyoruz. Uzmanların sitemizle hiçbir bağlantıları yoktur.