Ticker

6/recent/ticker-posts

ahmet maranki göbek eritme diyeti

Ahmet Maranki göbek eritme diyeti

Ahmet Maranki tavsiye ettiği göbek eritme diyeti ile 5 hafta içinde 10 kilo verebileceğinizi söylüyor. Ahmet Maranki tarafından tavsiye edilen Göbek eriten diyetin ana besini ise elma.

Ahmet Maranki göbek eritme diyeti


Her gün öğle ve akşam yemeklerinden yarım saat önce 1 tane kabuğu soyulmuş elma ya da elma hoşafını tüketeceksiniz. Elmanın posası doygunluk verir ve tok tutma özelliği nedeni ile zayıflatma etkisi olan meyve kompostosu olduğunu zaten biliyorsunuz.

Elmanın içeriğindeki doğal meyve şekeri, kandaki glisemik indeksi yükseltir ancak kan şekeri seviyesini düşük tutar. Bu nedenle elma, doygunluk hissi vererek tok tutar. Yemeklerden 30 dakika önce elma kürü uygulanmasının nedeni ise elmada bulunan fruktoz şekerinin kana karışma süresinin en az 20 dakika gerektirmesidir.

Elma diyeti, yemeklerde daha az yemenizi sağlayarak 5 haftada 5 kilo zayıflama ve göbek bölgesinde bölgesel incelme sağlayacaktır. Elma diyeti kürünün ardından yemeklerinizde salata ya da çorba tüketimi ve de günlük 45 dakika yürüyüş, 5 hafta sonunda 10 kilo kadar zayıflama sağlayacaktır.

Ahmet Maranki resmi web sitesinde açıklanan Elma diyeti kürü, özellikle elma sezonunun 4 mevsim açık olduğu yurdumuzda kolaylıkla uygulanacak bir diyet kürüdür.

Ender Saraç göbek eriten diyet

Yorum Gönder

0 Yorumlar