Ticker

6/recent/ticker-posts

Üç günlük arınma diyeti

Üç günlük arınma diyeti

Birinci gün: Sadece çiğ sebze suyu veya meyve tüketin. Taze sıkılmış veya içinde tatlandırıcı olmayan konserve ya da şişe içinde satılan elma, armut, üzüm veya ananas suyunu yarı yarıya su ile seyreltip için.

Bunları günde 4 - 5 kez bir bardak için. Diğer zamanlarda su veya içine 1 çay kaşığı limon suyu ya da elma sirkesi koyacağınız kaynatılmış su içebilirsiniz.

İkinci gün: Sabah kalktığınızda ve akşam yatmadan önce ya da yemek aralarında üzüm, elma, armut, şeftali, portakal gibi meyve suları veya bitkisel çay için.

Sert olan meyveleri küçük küçük kesebilir ya da rendeleyebilir ve bu meyvelerin tamamını kullanarak bir meyve salatası da yapabilirsiniz. Dilediğiniz kadar su içebilirsiniz.

Üçüncü gün: Kahvaltınızda taze ya da püre haline getirilmiş meyve ile koyun veya keçi sütü ile yapılmış yoğurt yiyin. Öğle yemeği için yapraklı ve rendelenmiş kök sebzeler ile bir salata yapın.

Salataya kuru üzüm ve ayçekirdeği katın.Tatlı olarak taze meyve yiyin.Akşam yemeğinde sebze çorbası veya miso ya da soya sosu ile tatlandırılmış,buharda pişmiş sebze yiyin.Susadıkça su içebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar