Ticker

6/recent/ticker-posts

Yılbaşı Makyajı

Yılbaşı Makyajı

Yılbaşı geldiğinde makyaj daha da bir önem kazanıyor Işıldayan gözler, kırmızı dudaklar vazgeçilmez oluyor. İşte size yılbaşı makyajı için bazı öneriler.

Altın Makyaj

Altın ışıltıları yılbaşı makyajının vazgeçilmezidir. Yılbaşı ışıkları nın altında göz ve dudaklarınızda altın ışıltılarının nasıl yansıdığını izleyin. Halle Berry de yılbaşı makyajı için altın tonlarını seçen ünlüler arasında.

Gündüz:

Göz kapağınız veya dudaklarınızda az miktarda altın rengi kullanabilirsiniz. Sıcak amber tonları ( sedefli bej, yeşil veya bronz) ile kombinasyon yapmanız mümkün.

Öneri: Dudaklarınızın dolgun gözükmesi için alt dudağınızın ortasına biraz altın tonu uygulayabilirsiniz.

Gece:

Omuz ve dekolte çevrenize altın tonlarında ışıltılı pudra uygulayın. Dudaklarınıza da ışıltılı bir dudak parlatıcısı uygulayın. Işıltılı pudrayı elmacık kemikleri üstüne ve kaş altına da uygulayabilirsiniz.

Rengarenk Makyaj

Turuncu, fuşya pembe ve mavi renkleri ile podyum şov makyajı ile yılbaşı gecesi tüm dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz. Nelly Furtado da renkli makyajı tercih eden ünlülerden.

Göz ve dudaklarınızda renkli tonları tercih edin. Turuncu far, simli mor eyeliner veya fuşya pembe ruj tercih edebilirsiniz. İnce yapılı bir fondöten uygulayın, allık kullanmayın. Allık kullanımı zaten renkli olan göz ve dudak makyajınızın çok abartılı görünmesine neden olur. Tırnaklarınızı da rengarenk boyayabilrsiniz.

Elmas Işıltısı

Yılbaşı makyajınızı altın ve elmas ışıltıları ile süsleyebilirsiniz. Madonna da ışıltıyı seven ünlüler arasındadır. Her zaman ışıl ışıl göz ve dudak makyajına sahiptir.

Yılbaşı makyajı için dekolte bölgenizde, göz ve tırnaklarınızda ışıltılar kullanabilirsiniz. Elmacık kemiklerinizin üstüne ve kaş altına da hafif ışıltılar ile çarpıcılık katabilirsiniz. Kirpik uçlarınıza parmak uçlarınız yardımı ile sim uygulayabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar