Ticker

6/recent/ticker-posts

Ahmet Maranki - Mide ülseri için bitkisel çözümler

Mide ülseri için bitkisel çözümler:

* Kantaron çayı, meyan kökü, nergis çayı ve havuç, lahana, bal veya patates, lahana, bal karışımıyla zeytinyağı içinde eritilmiş kudret narı kullanılmalıdır.

Ülser ağrısı için kantaron, meyan kökü, nane, pelin otu, papatya, şerbetçiotu gibi bitkiler karıştırılarak çay gibi demlendikten sonra bu karışımdan aç karna 3-4 bardak içilir.

* 3 su bardağı kaynar suyun içerisine, birer tatlı kaşığı ezilmiş ya da toz halinde civanperçemi, meyan kökü ve kantoron otu konulup 20 dakika demlenir. Bu çaydan sabah, öğle, akşam açken bu karışımdan bir su bardağı içilir.

* Günde bir kez aç karna kudret narı yenir, su ile içilir. Düzenli olarak bir ay devam edilmelidir.

* 400 gram keten tohumu toz haline getirildikten sonra bal ile macun yapılarak sabahları aç karna bir miktar yenilir. Bu işleme 30-40 gün devam edilir.

* Bir su bardağına yarım fincan patates suyu, bir tatlı kaşığı lahana suyu, sonra 1 tatlı kaşığı bal konur, karıştırılarak üstü su ile doldurulur, aç karnına 1,5-2 ay içilmeye devam edilir.

* 3 su bardağı kaynar suyun içine, birer tatlı kaşığı ezilmiş ya da toz halinde civanperçemi, meyankökü ve kantaron otu konularak 20 dakika demlenir. Bu çaydan sabah, öğlen, akşam aç karnına bir su bardağı içilirse mide ülserine iyi gelir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar