Ticker

6/recent/ticker-posts

Otururken göbek eritmek için öneriler

Otururken göbek eritmek için öneriler

Karın kaslarını kuvvetlendirmek için otururken, otomobil kullanırken karın kaslarınızı sıkılı tutup bırakın... Sıkmak, beklemek ve gevşemek önemli.

Oturduğunuz yerden çapraz karın kaslarını çalıştırmak için çapraz yönde sağ elinizi sol dizinizi geçecek yönde çevirerek ve sonra aksi yönde tekrarlayıp kasları sıkıp bırakarak çalıştırabilirsiniz.

Üst karın kaslarınızı otururken çalıştırmanız zordur, otururken en fazla yapabileceğiniz boynunuzu iyice öne doğru eğerek çenenizi göğsünüze yaslayarak bir miktar çalıştırmaktır.

Karın kaslarınız gerçekten çok önemlidir; sizin duruşunuzu, bel sağlığınızı ve bütün olarak da omurga sağlığınızı etkilemektedir.

Bunun için karın kaslarınıza mutlaka gerekli özeni göstermelisiniz. Oturduğunuz zaman bu egzersizleri yapmak alışkanlığınız olsun. Böylelikle 'spora zamanım yok' diye bahaneniz de ortadan kalkmış olur.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. merhaba .oncelıkle tesekkur ederım her kese.bız kadınların mutlu,zayıflamamız ıcın her kez elınden geldıyı kadar yardımcı olur.bu yontemı ben onceden denedım muhtesem bır yontem.bu benım alıskanlık halıne getırdıyım ve vaz geçemedıyım bır yontemdır.karın sıkılasır,mıde kuculur.hatda yemek yerken de karnımı sıkarak gevsemekle bu egzersızle devam edıyorum.sız de deneyın mutlaka....

    YanıtlaSil

Mucize iksirler bloğumuzda Uzmanların tariflerini sizlerle paylaşıyoruz. Uzmanların sitemizle hiçbir bağlantıları yoktur.