Tırnak eti yumuşatıcı krem tarifi

Tırnak eti yumuşatıcı krem tarifi

Manikür esnasında en dikkat etmeniz gereken aşama tırnak etlerinizin kesilmesi veya geri itilmesidir. Etleriniz yeterince yumuşatılmadığı zaman kanama ve yaralanmalar görülebilmektedir.

Bu sebeple hem bilinçli yapılmalı hem de gerekli hijyenik koşullar oluşturulmalıdır.

Tırnak eti yumuşatma kremi tarifi

Malzemeler:

2 çorba kaşığı taze veya dondurulmuş ananas suyu

2 çorba kaşığı yumurta sarısı

1/2 tatlı kaşığı elma sirkesi

Uygulama: Malzemelerin tamamını iyice karıştırdıktan sonra tırnaklarınızı bu karışıma batırarıp yarım saat bekletin.

Bu kremi buzdolabında bir hafta saklayabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Mucize iksirler bloğumuzda Uzmanların tariflerini sizlerle paylaşıyoruz. Uzmanların sitemizle hiçbir bağlantıları yoktur. Bu nedenle Burada yayınlanan tarifler hakkında daha fazla bilgiyi uzmanların kendilerinden alabilirsiniz.

Sitemizde kürleri yayınlanan İbrahim Saraçoğlu, Ahmet Maranki Suna Dumankaya gibi Uzmanlara sorularınızı kendilerine ait web sitelerinden sorunuz.