Ticker

6/recent/ticker-posts

ibrahim saraçoğlu-Rahimdeki poliplere karşı soğan suyu kürü

Rahimdeki poliplere karşı soğan suyu kürü

İbrahim Saraçoğlu Rahimdeki poliplere karşı soğan suyu kürünü tavsiye ediyor.

Rahimdeki polipleri gidermek için soğan suyu kürü :

Bir orta boy sarı kabuklu soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz -resimdeki olacak) dörde böldükten sonra 2 su bardağı klorsuz kaynar suya koyup 5 dakika kaynatın. Ilıyınca içine tatlandırmak amacıyla başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce birer bardak suyunu için.

Soğan suyu kürü adet döneminde de uygulanabilir. Ancak etkili olması için uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonrasıdır.

ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır. 

Hamile kalmak için bu kürün ardından kuru incir kürünü uygulanmalıdır.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği,vajinal akıntı ve polikistik over problemi olan olan kadınlar için de mükemmel bir çözümdür. Yumurtalıklarda oluşan kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.



Uyarı : Sitemizdeki bilgiler paylaşım amaçlıdır.Sayın Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'na sorularınızı kendisine ait www.saracoglu.at sitesini ziyaret ederek iletişim bölümünden sorabilirsiniz.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. ben meme kanseri geçirdiğim için tedavi gereği ilaçlar yardımıyla menepoza girdim.fakat rahmimde miyomlar var.bu kürü uygulamamın bi sakıncası var mı acaba?

    YanıtlaSil

Mucize iksirler bloğumuzda Uzmanların tariflerini sizlerle paylaşıyoruz. Uzmanların sitemizle hiçbir bağlantıları yoktur.