Ticker

6/recent/ticker-posts

Kozmik Beden Temizliği nedir ? Nasıl yapılır ?

Kozmik Beden Temizliği nedir ? Nasıl yapılır ?

Kozmik beden temizliği yılda 2 defa genellikle ayın hareketlerine bağlı olarak ilkbahar ve sonbaharda yapılır.

Kozmik beden temizliği; ilkbaharda mart, nisan, mayıs aylarında, sonbaharda ise eylül, ekim, kasım aylarında ayın gökteki hareketine göre ayın 9. günü beklenir.

15. gün dolunayda kozmik beden temizliği, lavman, detoks, arınma yapılarak, karaciğer, safra ve kalın bağırsak temizliği yapılmış olur.

Tecrübeler göstermiştir ki kozmik beden temizliği sonrasında kan değerlerinden başlayarak, bağışıklık sistemine kadar olağanüstü değişiklikler yaşanmıştır. Bedenin 60 yılda 10 yaş gençleşmesi sağlanabilmektedir.

Herkesin yalnız başına evinde yapabileceği 1 haftalık kozmik beden temizliği için yapılması gerekenlerin başında beslenme alışkanlığımızı değiştirmek gelir.

Lavman konusunda uzmanlar uyarıyor

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Metabolizma ve Endokrinoloji Bölümü'nden Prof. Dr. Taner Damcı "Lavman kimi hastalıklarda sadece doktor gözetiminde yapılması gereken bir uygulama" diyor.

"Aksi halde uygulayanın bağırsakları parçalanabilir, kanama meydana gelebilir. Çok daha ciddi sorunlar yaratır, ayrıca sıvı ve tuz kaybına yol açar, tehlikelidir."

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. beden temizliği gerçekten işe yarıyor hiçte zor değil

    YanıtlaSil

Mucize iksirler bloğumuzda Uzmanların tariflerini sizlerle paylaşıyoruz. Uzmanların sitemizle hiçbir bağlantıları yoktur.