Ticker

6/recent/ticker-posts

Howard Murad Yağlı cilt için öneriler

Yağlı cilt için öneriler - Howard Murad

Yağlı Cilt Nedir?

Yağlı Ciltler parlaktır, özellikle alın, burun ve çene kısmında yağlı dokunun yanısıra soluk bir görünüme sahiptir. Ancak yağlı bir cildiniz varsa yaşlanma konusunda şanslı sayılırsınız.

Kuru ve hatta normal cilde sahip arkadaşlarınızdan çok daha az çizginiz olacak. Cildiniz soğuğa ve rüzgara karşı çok dayanıklıdır ancak sıcak havalarda yağdan parlayan bir görünümü vardır.

Howard Murad önerisi: Yağlı cilt sağlıksız değildir. Yağlı bir cildiniz varsa; yüzeyindeki yağı arındırmak için normal/karma ciltlere tavsiye edilenlerden biraz daha güçlü bir temizleyici ve tonik kullanmalısınız.

Eğer cildinize iyi geliyorsa, belirli günlerde hidroksiasit içeren temizleyiciler kullanarak daha soyucu işlemler uygulayabilirsiniz.

Cildiniz toniğin sağladığı nemi henüz korurken, dış etkenlerin neden olduğu serbest radikallerden korunmak için antioksidan desteği uygulayın. Antioksidan uygulamasının bir kaç dakika cilde etki etmesini bekleyin ve bu serbest radikal savaşçılarını hafif ve vitamin ile zenginleştirilmiş bir nemlendirici ile yerlerine sabitleyin.

Güneşten korunmak için yağsız bir güneş koruyucuya ihtiyacınız olacak. Mikronize titanyum partikülleri, mat bir görüntü kazandırarak cildinizdeki yağlı dokuyu en aza indirecektir.

Akşamları sivilcelere karşı savaşan ama aynı zamanda retinol gibi kolajen artırıcıları, soyucu ve nemlendirici içerikleri bir arada barındıran bütünlemesine bir akne tedavi ürünü kullanmalısınız.

Nadiren sivilce problemi yaşıyorsanız, daha lokal bir akne kurutucu kullanabilirsiniz. Sadece yapısal lipitler ve yumuşatıcı bitkisel özler içeren bir nemlendirici kullanarak, tedavi ve onarım adımına geçebilirsiniz.

Geceleri çok yoğun bir nemlendiriciye ihtiyacınız kalmaz. Her hafta cildinizi antioksidanlara doyurmak için özel C vitamini tedavisi ve mümkünse her mevsim C vitamini enfüzyonu uygulayın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar