Ticker

6/recent/ticker-posts

4.3.2.1 zayıflama solüsyonu

4.3.2.1 zayıflama solüsyonu

4.3.2.1. NEDİR?


FİTOTERAPİ / Bitkisel Kaynaklı Tedavi Destek Bilimi alanında uzman olan Arkopharma laboratuarlarınca geliştirilen 4.3.2.1. bitkibilim uzmanlarının da onayladığı 10 çeşit farklı etkide bitkiyi bir araya getiren komple zayıflama ve detoks çözeltisidir.

BİTKİLERLE GELEN FAYDA

4.3.2.1. içeriğindeki;
4 özel bitki / yeşil çay, siyah çay, zencefil ve arpa; metabolizmayı hızlandırarak, zayıflamayı destekliyor,
3 özel bitki / karahindiba, rezene, kereviz; vücuttan su atılımını hızlandırarak ödemi gideriyor,
2 özel bitki / hindiba, kabak; güçlü antioksidan özellikleriyle toksinlerden arındırıyor,
1 özel bitki / greyfurt; yağ depolanmasını engelleyerek vücudu sıkılaştırıyor.

4.3.2.1 ÖZELLİKLERİ / AVANTAJLARI

4: Sıvı formuyla uygulaması çok kolay,
3: Laksatif içermediği için ishale neden olmaz,
2: Bitkisel içeriği ile etkinliği kanıtlanmış, tamamen doğal bir içecektir,
1: Detoks/Toksinlerden arındırıcı etkiye sahiptir.

4.3.2.1 NASIL KULLANILACAK?

4 gün boyunca; her gün 4 kapak,
3 gün boyunca; her gün 3 kapak,
2 gün boyunca; her gün 2 kapak,
10. gün; 1 kapak, Sabahları 1 lt.suya; karıştırılarak; belirli aralıklarla akşama kadar tüketilmelidir.

KORUMA KÜRÜ

İnceliğin korunması ve vücuttaki arınma ile sıkılaşmanın pekişmesi için; 2.şişenin de 15 gün süresince günde 2 kapak dozla kullanımı önerilmektedir. 25 günlük bu kullanımın kalori kontrollü diyetler ve egzersizlerle desteklenmesi elde edilen faydaların artmasını sağlayacaktır.

İLAÇ ETKİLEŞİMİ

Bilinen ilaç etkileşimi bulunmamaktadır. Özel durumlarda (hipertansyon ve hipertroidi olan hastalarda tansiyon artışı ile ilgili bir bulgu bulunmamakla beraber kullanımın ilk birkaç gününde tansiyonun izlenmesi ve ani bir artışta kullanıma son verilmesi önerilmektedir.

LAKSATİF ETKİ YARATMAZ, İSHALE NEDEN OLMAZ

Zayıflama ürünleri kullanırken, bir çoğumuzun ilk endişesi;bağırsakların fazla faaliyetiyle ishale yol açmasıdır.4.3.2.1 gibi Zayıflamaya Destek Ürünler; bir çok kişinin problemi haline gelen bağırsak tembelliğini gidererek, normal faaliyetine döndürmelidir. 4.3.2.1. içeriğindeki bitkilerin etkileriyle bağırsak tembelliğini gidermekte ve hayatımızı engelleyen ishal gibi şikayetlere yol açmamaktadır.

KULLANICI YORUMLARI ve İŞLEYİŞ

4.3.2.1.in içeriğindeki bitkilerin farklı işlevleri ile vücuttaki toksinler atılırken beden hafiflediği için kullanıcılar enerjilerinin arttığını belirtiyor. Özellikle bağışıklık sisteminin zayıfladığı dönemlerde metabolizmayı desteklemekte, çevre kirliliği ile sigara kullanımı ve stresin yarattığı serbest radikallere karşı vücudu temizlemektedir.

Yine bitkilerin gücü ile hızlanan metabolizma ile kalori yakılıyor, su atılımı artıyor, yağların vücutta depolanması engellenerek vücutta zayıflama ve buna bağlı olarak da sıkılaşma gerçekleşiyor.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. bende cok merak ediyorum. ama denemekte fayda var. bitkisel oluşu hoş.zayıflatmasa bile detoks etkisi sağlayabileceği için almak istiyorum.

    YanıtlaSil
  2. ya arkadaşlar ben kullandım 2.şişe bittikten sonra toplam 11kg 300 gr verdim.çok güzel herkesin kullanmasını tavsiye ederim.benden sölemesi

    YanıtlaSil
  3. Kulanmaya bugün başladım şu anda saat 12.00 aç değilim ama deli gibi su içiyorum, sanırım diüretik etkisi önce kendini gösterdi. haftaya net değişimi tekrar bildireceğim. ben tablet formunu kullanmaya başladım.

    YanıtlaSil
  4. bu gün aldım yarın kullanmaya başlıyorum memnun kalsamda kalmasamda bunu sizlerle paylaşıcam

    YanıtlaSil

Mucize iksirler bloğumuzda Uzmanların tariflerini sizlerle paylaşıyoruz. Uzmanların sitemizle hiçbir bağlantıları yoktur.