Ticker

6/recent/ticker-posts

İbrahim Saraçoğlu sabahların sultanı Seda Sayan’ın konuğu

İbrahim Saraçoğlu sabahların sultanı Seda Sayan’da

Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu her hafta cuma günü saat 10.30 da Kanal D’de yayınlanan sabahların sultanı Seda Sayan’ın programına konuk olacak.

Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu doğal tedavi yöntemleri ve şifalı bitkiler hakkında yine önemli açıklamalarda bulunacak

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. hocam 7 ay önce çikolata kisti teşhisi kondu ameliyat dediler olmadım şuan kasıklarım ağarıyor ve çok yanmam oluyor az önce soğn suyu kürünü ıçtım hocam nekadar zamanda faydasını gorurum kıst tamamen yok olurmu allah sizden razı olsun ıyıkı varsınız sımdıden tesekkurler

    YanıtlaSil
  2. merhaba öncelikle teşekkür ederim. peki adet görmesi için hangi kürü öneriyorsunuz.tv de acıklanmış fakat takip edemedim.menepoz döneminde olan kadınların kürü kullanınca adetgörebiliyormuş.annem 44 yaşında hocam annemi kaybettikten sonra adet düzensizliği görüldü.ve 3 aydır adet görmüyor.doktoru bunun strese bağlı olduğunu söyledi.annem bunu kendine cok sorun ediyor sizin verdiğiniz bilgiler suğan kurunu yapmıştı soya demiştiniz onuda ankaradan yolladım kendisine lütfen yardımcı olursanız cok sevinirim hocam..

    YanıtlaSil
  3. Slm hocam ben dogum yaptim adet olmadim bebegim uc aylik oldu adet girmedim sarı sarı iltahap geliyor ne yapacam bilmiyorum. kizim emiyor

    YanıtlaSil
  4. Adet düzensizliği için Soğan Suyu kürünü uygulayabilirsiniz. Bu yorumun başlığına tıklayın.

    YanıtlaSil
  5. Slm hocam benm 3 aylk bebegim var adet gormedm acaba soğan kürünü içebilirmiyim cvp verirseniz sevinirm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Prof İbrahim Saraçoğlu hamile veya emziren annelerin herhangi bir kür uygulamasını tavsiye etmiyor.

      Sil

Mucize iksirler bloğumuzda Uzmanların tariflerini sizlerle paylaşıyoruz. Uzmanların sitemizle hiçbir bağlantıları yoktur.