Ticker

6/recent/ticker-posts

formula 7 zayıflama hapı - Ender saraç

formula 7 zayıflama hapı - Ender saraç

Dr Ender Saraç sağlıklı ve kolay zayıflamak için formula 7 zayıflama hapını kullanmanızı tavsiye ediyor. formula 7 zayıflama hapı içeriğindeki 7 şialı bitki ile kolay zayıflama konusunda yardımcı oluyor.

Kilo kontrolü
Ruh ve beden sağlığınız için özen göstermeniz gereken en temel öğelerden birisidir.

Pek çok
hastalığın temelinde kilo düzensizliği ana etmen olmaktadır.

Değişen ve gelişen yaşam şekli ile birlikte beslenme tarzlarının da değişmesi ve bununla beraber fiziksel aktivitenin de giderek azalması sonucunda kilo kontrolü her geçen gün zorlaşmakta.

Kilo kontrolü için en temel öğeler spor ve düzenli beslenmedir. Bu ögelerin yanısıra değişik çeşitte takviyeler ile kilo kontrolü desteklenebilir.

formula 7 zayıflama hapı'nın içeriğinde :

2 Vejetaryen Kapsülde

Chromium GTF (Krom GTF)....... .............66.7 mcg

Garden Cress (Tere Tohumu) ..............750 mg

Calluna ( Funda Yaprağı)....................100mg

Ginger ( Zencefil,1000 mg Zencefile eşdeğer) .....200 mg

Coenzyme Q10 (nano) .................. ..20 mg

L-Carnitine.....................................10 mg

Green Tea Extract ( Yeşil Çay).......... 25 mg

formula 7 zayıflama hapı kilo kontrolünde uzun zamanlardan buyana kullanılan doğal 7 etken maddenin dengeli bir bileşimidir. Formula 7 içeriğinde mevcut olan Tere tohumu, Funda Yaprağı, Zencefil, Yeşil Çay, Chromium GTF, Coenzyme Q10 ve L-Carnitine ile benzersiz bir formüle sahiptir. Bu 7 etken maddenin bir arada tüketimi sinerjik bir etki yapıp kolay ve hızlı zayıflamaya yardım eder.


Formula 7, metabolizmayı ve yağ yakımını arttırarak, açlığın ve tatlı krizinin bastırılması, kan şekeri seviyelerinin dengelenmesi, daha iyi bir sindirim ve kilo kaybı esnasında ortaya çıkan yorgunluk ve isteksizlik sorunlarının azaltılması için yardımcı olan doğal ve güvenli bir destek olarak tüketilebilir.

formula 7 zayıflama hapı içeriğindeki:

* Tere Tohumu: Metabolizmayı canlandırıcıdır. Troidi tembel olan kişilerde daha verimli çalışmasını destekler.

* Funda Yaprağı : Zayıflama ve yağların vücut tarafından daha iyi yakılmasına yardımcıdır. Açlığın bastırılmasına destek olur.

* Zencefil: Tüketilen gıdaların daha iyi sindirilmesi için yardım eder. Bünyeyi güçlendirir. Kilo verilirken enfeksiyonlara yakalanma riskinin azaltılmasına destek olur.

* Yeşil Çay: Güçlü bir antioksidan olarak tanınır. Metabolizmayı hızlandırıcı etkisiyle kilo vermeye yardımcıdır. Bağırsaktaki yararlı bakterileri artırarak sindirime yardım eder.

* Krom GTF: Kromyumun, bazen glikoz tolerans faktörü (GTF) olarak adlandırılan biyolojik etken formu doğal olarak ortaya çıkar. Bu nedenle daha yüksek oranda etki eder.

İnsülin faaliyetinin etkisini arttırıp karbonhidrat, protein ve yağ metabolizması üzerinde etkili olan bir esansiyel eser mineral olarak kabul edilir. Pankreasın kan şekeri seviyesinin dengelenmesi için destek olur.

Diyetlerde kan şekeri seviyelerinin düşmesine ve artmasına mani olur. Açlığın ve tatlı krizinin bastırılması için yardımcıdır.

* Co-Enzyme Q10 : Bir yandan zayıflarken bir yandan da sağlığın korunmasına yardımcı olan etkili bir antioksidandır. 21. yüzyılın en önemli şifalı maddelerinden biri olarak kabul edilmektedir. Kalp damar sağlığı için ve kansere karşı korunmak için yardımcıdır. Enerji metabolizmasını canlandırıp kilo kaybı sırasında hissedilen halsizlik sorununa karşı da yardım eder.

* L-Carnitine : Yağ asitlerini yakılmak üzere hücrelere taşmaktadır. Vücutta depolanmış yağların yakılmasını hızlandırır ve kasların performansını artırır. Özellikle diyet ile birlikte yapılacak egzersizlerden daha etkili sonuç alınmasına destek olur. Eksikliğinde vücutta yağ yakımı ve enerji üretimi azalır.

Kullanım Şekli :

Günde iki kez yemeklerden 30 dk önce ılık suyla 1 kapsül ya da doktor tavsiyesine göre kullanılması önerilir.

Kullanım Alanları : Sağlıklı ve kolay kilo vermeye yardımcı destek olarak tavsiye edilir.

Yan Etkisi : Bilinen bir yan etkisi yoktur.

Yorum Gönder

27 Yorumlar

  1. ben 2 haftadır düzgün sıkı bir diyet eşliğinde alıyorum 5 kilo verdim diyetsiz ve sporsuz bir işe yaramaz.

    YanıtlaSil
  2. ben hapların kılo aldacagını düsünüyorum bence en dogru yol bılınclı bır sekılde dıyet yapmak

    YanıtlaSil
  3. daha önce lahana hapını kullandım kilo aldım .şimdi ise 3 haftadır kendi usullerimle diyet ve spor yapıyorum 1,5 kilo verdim haplara güvenmiyorum

    YanıtlaSil
  4. BEN 5 MARTTA İNTERNET ÜZERİNDEN SİPARİŞ VERDİM.2 GÜN İÇİNDE KARGOM GELDİ.DÜZENLİ KULLANIYORUM VE DİYET YAPIYORUM.ŞİMDİLİK 5 KİLO VERDİM.LAHANA HAPINI DAHA ÖNCE KULLANMIŞTIM.HİÇ BİR FAYDASI OLMADI BANA.ŞU AN İÇİN GÜZEL GİDİYOR.DİYETLE BERABER TAVSİYE EDERİM.

    YanıtlaSil
  5. BEN BUGÜN FORMULA 7 ALDIM GÜNDE2 ADET KULLANIN DENİYOR FAKAT BEN SADECE AKŞAM YEMEĞİNDEN ÖNCE GÜNDE 1ADET KULLANSAM OLURMU YİNE FAYDA EDERMİ HİÇBİR AÇIKLAMA REÇETESİ YOK 79YTL ÖDEDİM DAHA ÖZENLE HAZIRLANMASINI İSTERDİM LÜTFEN BANA AYRINTILI BİLGİ WERİN SABAHLEYİN GREYFURT VE LİMON SIKIP İÇİYORUM ŞİMDİ HAPA BAŞLAYINCA YİNE İÇEBİLİRMİYİM KİLOM 78 BOY 1.65 YAŞ 35 İYİGÜNLER

    YanıtlaSil
  6. ben başlayalı 15 gün oldu.kilo vercem yerde kilo aldım 200 gr.iştahımda kesik ama aldım ne yapcam bilemiyorum

    YanıtlaSil
  7. izmirden esin
    ben üç haftadır kullanıyorum 5 kilo verdim ama yediklerime dikkat ediyorum özellikle tatlıyı kestim ve yürüyüşte yapıyorum. Bence çok güzel bir ilaç ve ben çok memnun kaldım.Teşekkürler ENDER SARAÇ

    YanıtlaSil
  8. bende formula 7 kullanmak istiyorum antidepresan kullanıyorum bi zararı olur mu .

    YanıtlaSil
  9. kolestrol şeker ve hipertansiyon hastasıyım bu hapı kullanmamda herhangi bir sakınca varmıdır bilgi verirseniz sevinirmm şimdiden teşekürler..

    YanıtlaSil
  10. çok sıkı olmayan bir diyet yapıyorum ve her gün yürüyorum, bu şekilde kullanırsanız kısa sürede kilo verdiriyor kesinlikle işe yarıyor, 2 haftada 10 kilo verdim

    YanıtlaSil
  11. Gecirdigim kaza nedeniyle hareketsizlikten 63 kilodan 69 a cikmistim. Boyum 173 cm. Yurumeye baslayinca 65 kiloya dustum ama aylarca ordan daha fazla dusemiyordum. Her ay olcum yaptıgım tabloya yazmıstım. 15 martta Formula 7 yi kullanmaya basladım, 1 kutu kullandım, istedigim gibi yedim ictim. 45 gun sonra 62 kiloya dustum. 3 ay gecti hala kilo almadigim gibi 61 dustum. Eskiden cok az yemek yiyordum simdi gayet sık yiyorum. İlk basta iştahımı actı diye sinirlenmistim ama sanırım metabolizmamı dengeledi. Tavsiye ederim, nankorluk edemem, bende ise yaradı. Ama ben hic bir zaman baklava borek yiyen biri de digilim onu da belirtiyim.

    YanıtlaSil
  12. bende almayı düsünüyorum ama bir aekadaşımız çok güzel yazmış gerçekten bizi beynimiz yönetiyo ve psikolejik olarak doymuş gibi hissederiz orası da muamma tabii ama karar kullanmak isteyen arkadaşlara kalmış

    YanıtlaSil
  13. kilo aldığını söyleyen kullanıcılar var spor yapmadan yemenize içmenize dikkat etmeden sadece ilaaca güvenip zayıflamaya çalışıyorsanız kilo alırsınızz bu kaçınılmazz....ilaç tek başına çözüm olamaz...spor yapmayı ve saağlıklı beslenmeyii denemelisiniizzz

    YanıtlaSil
  14. ben ilacı 2haftadır kullanıyorum günde 2kez aldığım zamanlarda çok şiddetli mide ağrım oluyor o yüzden günde 1tane alıyorum şu ana kadar bi değişiklik görmedim ama iştahım kapandı diyebilirim canım hiç bir şey yemek istemiyor.
    böyle devam ederse faydası olacak gibi
    teşekkürler....

    YanıtlaSil
  15. MERHABA ARKADAŞLAR
    ben evliyim 89 kilodayım eşim çok şikayetçi fakat dogum yapalı 3 ay oldu bebegim emzirdigim için sürekli canım tatlı istiyor ve kilo allıyorum oyüzden ev hanımı oldugum için bir türlü tatlıdan ayrılamıyorum elimi çekemiyorum sürekli yapmak istiyorum ben bu hapı kulanmak istiyorum ama almaya durumum yok bana yardımcı olurmusunuz lütfen bebegi emzirdigim içinde zarar olurmu şimdiden teşekkürler...

    YanıtlaSil
  16. merhaba valla bilmiyorum ama yazilanlara gore formila 7 ise yaramiyor gibi bende dusunuyordum ama yazilanlari gorunce vazcaydim:))ben yine kendi yontemimle devam edeyim spor ve hersey ye ama az ye gibi:))size kolay gelsin bayanlar valla kilo ile barisik hic bir bayan yoktur bilirim ama napalim ya yeterki moreller kilolu olmasin demi ama:))

    YanıtlaSil
  17. basen ve göbek sorunum var bu hapı kullansam faydası olurmu?

    YanıtlaSil
  18. bende kullanıyorum. kilo vermedim ve bağırsaklarım bozuldu. isal veya kabız oluyorum. anlamadım gitti.

    YanıtlaSil
  19. MrHaba,ban Azeriyem Bende formula 7 aldim, kutu kirmizi hatlidi,boylemi olmalidi?

    YanıtlaSil
  20. lutfen bana yardimci olun acele kilo vermeliyim.esim bundan cok sikayetci ama benim 1 yasinda cocugum var onu emziriyorum bir zarari dokunurmu? simdiden tessekkurler

    YanıtlaSil
  21. Ben dün başladım sanki baharatlı şeyler yemişim gibi durmadan su içtiyor bana 2 litre içmişimdir:)) su içirtmesi bile işe yaraycagının br göstergesi ki ben çok su içen biri değilim ben faydasını göreceğime inanıyorum diyet ve spor eşlğinde devam edicem tabii ki benim hedefim ayda 4-5 kilo vermek 3 haftada beş kilo verenleri okuyunca çok daha heyecanlandım :))bence deneyin doğal bir ürün bu, hiç birşey kaybetmezsiniz...

    YanıtlaSil
  22. Merhaba,ben Azerbaycandan yaziyorum.Simdiye kadar cok zayiflama haplari kullandim,ama hepsi nafile.10-15 kilo fazlam vardi,3 ay icinde 10 kilo verdim,1 kutu icerek.Sonra 2 ay ara verdim.Artim falan olmadi sukurler olsun kilomda.Simdi yine kullanmaya basladim.kullanir kullanmaz yemeye karsi tum isteyim kayb oldu sanki.Arkadaslar bu mudhis bir sey,her kese tavsiye ederim.Ender beye de tesekkurlerimi ve sayqilarimi iletiyorum.Tesekkurler hocam!

    YanıtlaSil
  23. acaba yorumlar doğrumu anlayamadım gerçekçi olsun diye araya olumsuz mesajlar atılmış ılabilir diye düşünüyorum bakalım mesajım yayınlanacakmı.....

    YanıtlaSil
  24. iyi günler ben 12 gündür kllanıyordum bu ilacı.hem sporda yapıyorum.buna rağmen 2 kilo aldım.normalde çok yemek yiyen biri değilim ama günde 6 öğün yemek yemeye başladım .bunalımdayım.....

    YanıtlaSil
  25. gerçekten kilo verdiriyormu anlayamadım. herkes bişey yazmış5 kilo fazlam var vermem lazım yaz geldii

    YanıtlaSil
  26. Ben formula 7yi ilk çıktığında almıştım çok kiloluydum ve cok güzel birsekilde kilo verdim enaz 5 yıl geçti tabi kilo aldım ama asla eskisi gibi şişman olmadım ve suan tekrar kullanmayı düşünüyorum diyet yapmadım her yemeyi yedim ama az az yedim öğlen aciktigimda light piskuvit yiyordum Teşekkürler ender bey :)

    YanıtlaSil
  27. Sizin mehsulu hardan almaq olar?

    YanıtlaSil

Mucize iksirler bloğumuzda Uzmanların tariflerini sizlerle paylaşıyoruz. Uzmanların sitemizle hiçbir bağlantıları yoktur.