Ticker

6/recent/ticker-posts

İbrahim Saraçoğlu Egzama için Beyaz dut kurusu kürü

Egzama için Beyaz dut kurusu kürü

Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu 'nun geliştirmiş olduğu Beyaz Dut Kurusu kürünü 2003 yılından beri uygulayan çok sayıda egzama hastası başarılı sonuçlar elde etmişlerdir.

Hiç bir yan etkisi olmayan Beyaz dut kurusu kürünün uygulanması da gayet kolaydır.

Hazırlanışı: Yarım litre suyu çelik tencerede kaynatın. Kaynadıktan sonra içerisine bir avuç beyaz dut kurusu ilave edin ve 7 dakika daha hafif ateşte kaynatın.

Uygulanışı: Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ılıkdan biraz sıcak (elinizi yakmayacak şekilde) egzamalı elinizi tencerinin içine sokun. En az on dakika etki ettirin (elinizi içerisinde bekletin). Bir saat elinizi yıkamayın. Daha sonra sadece su ile durulayın.

Haftada 3 kez uygulanır. Her defasında taze hazırlanmak zorundadır.

En geç iki hafta içerisinde sonuç alınamıyor ise, kürü uygulamayınız.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. iyi günler benim el ve ayaklarımda cilt hastalığı var doktora gittim bazıları egzema dedi bazıları mantar dedi bazıları sedeften şüphelendi. ama bir çoğuda tam bir teşhis koyamadı. ben bir de size gösremek istriyorum size nasıl ulaşabilirim? ilgilerinizi bekliyorum.mail adresim koc_ihsan_33@hotmail.com ilgilerinizi bekliyorum..

    YanıtlaSil
  2. hayırlı günler benim ellerimde ve ayak altlarımda çatlama ve deri kalınlaşması oluyor bu zamana kadar bir çok doktara gittim ancak bir teşhis konulamadı bazen ayak altındaki çatlamaların çokluğundan yürüyemiyorum bile bana yardımcı olursanız çok memnun olurum ilgilreinizi bekliyorm bana mail adresimle ulaşırsanız memnun olurum yada size nasıl ulaşabilirim adrsim : alibabaozturk@hotmail.com

    YanıtlaSil
  3. egzama benim ust kollarimda var birazda sirtima dogru yeni olusmus olanlar var bu kur benim icin de ise yararmi, cok krem kullandim ama sonuc alamadim tesekkurler

    YanıtlaSil
  4. Beyaz dut kurusu kürünü uyguladım ve faydasını gördüm. Doktorların vermiş olduğu kremler kısa süreli etki etsede daha sonrasında vücut alıştığı için olsa gerek aynı hali alıyor. Benim yüzümde çıkan ve gittikçe ilerleyen egzamayı bu şekilde engelledim ve hala arada bir uygulamaktayım.

    Bunun yanında ek olarak dut pekmezi de tüketmenizi öneririm. Yalnız bu uygulamaların yanında yenilen ve içilen şeylere dikkat edilmesi gerekiyor.

    Ben benim yaramın yediğim birşeyden olduğunu anladım. Yani biraz diyet bu formülün yanında iyi gelecektir.

    YanıtlaSil
  5. Mrb. ben 3 aylık hamileyim başparmağımda egzema var. Dut kürünü uygularsam hamileliğe zararı olur mu? Tşk..

    YanıtlaSil
  6. Beyaz dut kurusu kürünün hamileliğe zararı olacağını sanmam

    YanıtlaSil
  7. Merhaba bnm 4 aylk bi bebegim var yüzunde bacaklarinda kafasnda kollarinda egzama var bn ne yapmam gerek iki cesit krem kullandim ama her kullnmamin sonunda tekrar cikio bu kürü kullanmam ogluma olurmu acaba tesekkurler

    YanıtlaSil

Mucize iksirler bloğumuzda Uzmanların tariflerini sizlerle paylaşıyoruz. Uzmanların sitemizle hiçbir bağlantıları yoktur.